[REZOLVAT]Reclamatie Marmota
3 participanți
Pagina 1 din 1
[REZOLVAT]Reclamatie Marmota
Numele meu in joc:Blideon
Numele acuzatului in joc:Marmota
Motiv:Injurii
Dovada:
Numele acuzatului in joc:Marmota
Motiv:Injurii
Dovada:
Fumigen- Mesaje : 7
Data de inscriere : 13/04/2015
Re: [REZOLVAT]Reclamatie Marmota
De ce nu ai ridicat pana sus chat-ul domnule vip ? Sa se vada de unde a inceput toata cearta si cum l-ai omorat la metin cand farma.In printul atasat se vede clar ca este mort langa metin.
Dovada:
Dovada:
Anyta- Graphic Designer
Data de inscriere : 08/07/2015
Re: [REZOLVAT]Reclamatie Marmota
Marmota mute 1h -Jigniri
(Vip)Blideon mute 3h Kill la Farmat(Este unul din putinele cazuri in care accept print screen pt kill la farmat.Blideon l a omorat pe Marmota si a fost restartat in oras si a prins bug.De aceea stiu ca a fost kill la farm.Pe viitor va rog sa faceti video pt kill)
Pt cei noi pe server: Jucatorii cu (Vip) in fata numelui,NU fac parte din Staff.Ei au primit acest grad daca au donat sau daca au strans 5000 de Monede Dragon pt cufarul Vip,farmand la Metine.
Jucatorii cu (Vip) nu au nici un fel de drept special pe server si sunt tratati ca orice alt jucator.
(Vip)Blideon mute 3h Kill la Farmat(Este unul din putinele cazuri in care accept print screen pt kill la farmat.Blideon l a omorat pe Marmota si a fost restartat in oras si a prins bug.De aceea stiu ca a fost kill la farm.Pe viitor va rog sa faceti video pt kill)
Pt cei noi pe server: Jucatorii cu (Vip) in fata numelui,NU fac parte din Staff.Ei au primit acest grad daca au donat sau daca au strans 5000 de Monede Dragon pt cufarul Vip,farmand la Metine.
Jucatorii cu (Vip) nu au nici un fel de drept special pe server si sunt tratati ca orice alt jucator.
Subiecte similare
» [REZOLVAT]Reclamatie
» [REZOLVAT]Reclamatie Jok
» [Rezolvat]Reclamatie GSM
» [REZOLVAT]Reclamatie GSM
» [REZOLVAT]Reclamatie (Vip)Hex
» [REZOLVAT]Reclamatie Jok
» [Rezolvat]Reclamatie GSM
» [REZOLVAT]Reclamatie GSM
» [REZOLVAT]Reclamatie (Vip)Hex
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: